Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

ΚΕΔΗΣ : Κουμπαράς συγκέντρωσης χρημάτων , για τον μικρο Πολυχρόνη Ταγάρα


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ) σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στην οδό Δορυλαίου στο θερινό θεατράκι της πόλης, όπου θα τοποθετηθεί η πρώτη από τις δέκα καρδιές ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών.

Παράλληλα θα ανακοινωθούν οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν από τα Κ.Δ.ΑΠ. και το Κ.Δ.ΑΠ. ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, με  αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2022. Συγκεκριμένα θα διεξαχθεί μια σειρά από δράσεις με σκοπό την ενίσχυση του μηνύματος της προστασίας του περιβάλλοντος με αποκορύφωμα τη μεγάλη εκδήλωση της Παρασκευής 10 Ιουνίου 2022 στην οδό Δορυλαίου.

Να επισημανθεί ότι σε όλες τις δράσεις της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. θα στηθεί κουμπαράς συγκέντρωσης χρημάτων , προκειμένου να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται, ώστε ο 16 μηνών Πολυχρόνης Ταγάρας να μεταβεί στην Βοστώνη και να χειρουργηθεί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.