Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Δήμος Σιντικής: Ξεκινά η επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ

 


Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Ν.Π.Δ.Δ. «Πρόνοια και Αγωγή» του Δήμου Σιντικής και υπογράφει η Πρόεδρος του κα Σταυρούλα Αργυροπούλου, ανακοινώνεται η επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου Σιντικής. Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

«Το Ν.Π.Δ.Δ. «Πρόνοια & Αγωγή Δήμου Σιντικής» ενημερώνει τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας ότι ξεκινάει η επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ μας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 1 παρ. Β εδαφ. 5  της υπ’ αριθμ. απόφασης Δ1α/Γ.Π. οικ. 30819 (ΦΕΚ 2676/Β΄/31-05-2022) και συγκεκριμένα:

Τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) της Υπηρεσίας μας θα λειτουργούν με τη συμμετοχή μόνο ωφελούμενων και εργαζομένων, οι οποίοι:

 α) είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9, στον υπεύθυνο που ορίζεται από την εκάστοτε δομή,

β) είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική από εργαζόμενους και ωφελούμενους, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 9.

Για την τήρηση των παραπάνω η υπηρεσία θα ορίσει τους υπεύθυνους για κάθε ΚΑΠΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.