Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Η απορια της ημέρας : Τίνος είναι το μουσείο πατέρα ???


 

 

 

 Προ των εγκαινίων του Μουσείου Ξενάκη θέσαμε το ερώτημα υπό ποιου την εποπτεία θα λειτουργεί το Μουσείο . Τόσο από την ΚΕΔΗΣ όσο και από τον δήμο ξεκαθαρίστηκε οτι θα λειτουργεί υπό την εποπτεία της ΚΕΔΗΣ . Κάνουμε παρένθεση εδω για να θυμίσουμε οτι τα 800.000  και πλέον ευρώ που κόστισε δόθηκαν από Ευρωπαϊκό πρόγραμμα και ιδίους πόρους του δήμου . Το Σαββατο 28 Μαίου το απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου έγινε εκδήλωση  των Σερραιων ΠΟΛΙΤΕΙΑ ( είναι αστική μη κερδοσκοπική η  ΜΚΟ ) όπου όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου έγιναν και ξεναγήσεις στο Μουσείο . Σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας το μουσειο τα Σάββατο λειτουργεί από τις  10:00 πμ εως τις 14:00 μμ . 

Δυο ερωτήματα

1. Ποια είναι η συμβολή των Σερραιων ΠΟΛΙΤΕΙΑ στο θέμα του μουσείου που τις δίνει το δικαίωμα να έχει αυτή την προνομιακή  αντιμετώπιση  ???

2. Αν αύριο μια ομάδα ατόμων ή ένας σύλλογος υποβάλλει παρόμοιο  αίτημα θα έχει την ίδια αντιμετώπιση ??  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.