Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Σύριζα Σερρών : Οντισιόν για γυναικείες υποψηφιότητες ( όλα τα ονόματα )


  

 

 

Τέσσερις γυναίκες υποψήφιες θα πρέπει να έχει το ψηφοδέλτιο των Εθνικών εκλογών της Σερραϊκής Συριζαιικης πολυκατοικίας .Καθώς μετά τις τελευταίες αλλαγές στο καταστατικό του κόμματος προβλέπεται η συμμετοχή των γυναικών κατά 50% .Μέχρι στιγμής όμως και παρά τις ανακοινώσεις οτι τα ψηφοδέλτια είναι σχεδόν έτοιμα . Υπάρχει μια δυσκολία στην εύρεση των γυναικών που θα πρέπει να πληρούν και κάποιες  προϋποθέσεις ( αναγνωρισιμότητα , γεωγραφική κάλυψη κ.λ.π ) .

Εκτός της πρώην βουλευτριας κ Αφροδίτης Σταμπουλη , τα ονόματα των γυναικών που ακούγονται ( χωρίς όμως οι ίδιες να έχουν εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιες ). Είναι της πρώην νομαρχιακής συμβούλου κ Ιορδάνας Σαββίδου, της προέδρου των εργαζομένων στο βοήθεια στο σπίτι κ Μαριάνθης Κηπουρου , της δημοτικής συμβούλου Βισαλτίας κ Τιμοθέας Ρακιτζή .Και της δημοτικής συμβούλου Σερρών κ Παρθένας Χαραλαμπίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.