Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Σωματείο πρώην Αυτοδιοικητικών Σερρών: Θα λειτουργούμε υποστηρικτικά


Με κύριο στόχο να σταθούν υποστηρικτικά στους

λειτουργούς της Τ.Α της Π.Ε Σερρών, πρώην αυτοδιοικητικοί προχώρησαν στη δημιουργία Σωματείου διατελεσάντων δημάρχων, κοινοταρχών, μελών των δημοτικών – κοινοτικών Συμβουλίων της Π.Ε Σερρών και ήδη με απόφαση του Δήμου Σερρών παραχωρείται του μεγάλο γραφείο, στον δεύτερο όροφο του κτηρίου της πρώην ΤΕΔΚ Ν.Σερρών, για να αποτελέσει την έδρα του Σωματείου τους.

«Προχωρήσαμε στη δημιουργία του Σωματείου για να ξαναβρεθούμε μεταξύ μας, να σταθούμε υποστηρικτικά, έχουμε κατά νου να διοργανώσουμε ημερίδες με θεματικές ενότητες, τα αποτελέσματα των οποίων θα κοινοποιούμε και αν θέλουν οι Δήμαρχοι να τα αξιοποιούν» είπε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο πρώην Δήμαρχος Στρυμονικού Ισαάκ Ρίζος, που πρωτοστάτησε στο εν λόγω εγχείρημα.

Ήδη υπήρξε πρόσφατα μια συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη του κ. Ρίζου και του πρώην Αντιδημάρχου και πρώην πρόεδρου της ΔΕΥΑΣ κ. Στέλιου Σαουλίδη , όπου αμέσως μετά ο δήμαρχος σε ανάρτησή του αναφέρει ότι τους διαβεβαίωσε πως « η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε πρωτοβουλία του Σωματείου τους τα μέλη του οποίου έχουν μία συμπυκνωμένη γνώση και εμπειρία η οποία είναι πολύτιμη για τις δράσεις του Δήμου μας».

ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.