Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ζητείται υποψήφιος δήμαρχος...ποταμίσιος


 

 

 

 

Αλλαγή πλεύσης όσων κινούνται στα χωρικά ύδατα της αντιπολίτευσης του δήμου Εμμανουήλ Παππα σε ότι αφορά το πρόσωπο  που θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του δημάρχου Δημήτρη Νότα στις εκλογές του 2023 .Ο πρόεδρος του Αγίου Πνεύματος ( Δημήτρης Αρναούτογλου )που ξαφνικά την Μεγάλη Εβδομάδα ανακοίνωσε την πρόθεση του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο . Φαίνεται να μην είναι πλέον τόσο θερμός στην ιδέα να συμμετέχει στην κούρσα των εκλογών .Ο δε επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστος Τσούκαλος μπορεί να΄έχει μακρά παρουσία και μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση   .Ομως δεν τυγχάνει της  πλήρους αποδοχής . Πλέον η αναζήτηση του υποψηφίου δημάρχου επικεντρώνεται στον πρώην Καποδιστριακο δήμο Στρυμόνα ( εξου και το λογοπαίγνιο της ανάρτησης ). Καθώς θεωρούν οτι δεν θα πρέπει να αφήσουν το γήπεδο άδειο στα πόδια του Δημήτρη Νοτα ( κατάγεται από το Νεοχώρι ) .Ο σχεδιασμός προβλέπει οτι αν βρεθεί πρόσωπο από τον δήμο καταγωγής του δημάρχου και οι κκ Αρναούτογλου και Τσούκαλος συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.Τότε το παιχνίδι των εκλογών του 23 μπορεί να παιχθεί στα ίσα .

Κρούσεις έχουν γίνει αρκετές και θα γίνουν και άλλες .Αφού στο τραπέζι έχουν πέσει πάνω από 10 ονόματα.

Για να δώσω την βοήθεια του κοινού. Εξετάστηκαν και οι περιπτώσεις του πρώην δημάρχου Βασίλη Κετσετζη και του πρώην αντινομάρχη κ Μπασδάνη. Όμως για διαφορετικούς λόγους δεν φαίνεται να περπάτησαν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.