Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Σέρρες : Θεατρική παράσταση στον Ορφέα

Ο Όμιλος Ορφέας Σερρών ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό μετά από
δυο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας και παρουσιάζει την κωμωδία "ουστ από εδώ " (διασκευή του έργου των Ρεππα - Παπαθανασίου) .
Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που πραγματεύεται την υποκρισία, τη διαφθορά και τις ανθρώπινες σχέσεις της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.
Δυο κόσμοι, ο ένας της δήθεν αριστοκρατίας και ο άλλος του λεγόμενου υπόκοσμου, συναντιούνται τυχαία και μπλέκουν σε μια περιπέτεια απο την οποία αναδεικνύονται οι πραγματικοί χαρακτήρες και πέφτουν οι μάσκες. Τελικά ποιος είναι ο πιο έντιμος; Αυτός που κάνει ένα επάγγελμα "αμαρτωλό" ή αυτός που κατέχει μια θέση "κύρους";

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Μαρία Μεντίζη
Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Κοσμόγλου
Επιμέλεια μουσικής: Προδρομος Προδρομιδης
Φωτισμοί: Θανάσης Βαλκάνης
Μακιγιάζ: Φανη Παπαδοπουλου

Παίζουν: Χρύσα Μπαμπολίδου, Τάσος Δημητρανόπουλος, Φωτεινή Μπερόβαλη, Κώστας Αγοραστός, Βασίλης Κουτσογιάννης-Γκαρέτσας , Μαρία Χατζημιχαηλίδου, Φωτεινή Μέμψα, Βασίλης Κρυωνάς και Απόστολος Τζουμαλάκης.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 26, Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, στις 21:00 , στην αίθουσα του Ορφέα (Π. Κωστοπουλου 12)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.