Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Να γκρινιάξουμε κ βουλευτά ????


 

 

 

 

 Ερώτηση  προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  με θέμα   «Καταστροφές από το χαλάζι στα χωριά των Σερρών» κατέθεσε  ο Σερραίος βουλευτής του κόμματος της Ελληνικής Λύσης .Στην ερώτηση αναφέρεται << Προτίθεστε να μεριμνήσετε με τις κατάλληλες ενέργειες σας καταλλήλως, ώστε να επέμβει άμεσα ο ΕΛΓΑ προς καταμέτρηση των ζημιών >> .

Η ερώτηση έχει ημερομηνία κατάθεσης 1 Ιουνίου . Είναι γνωστό ( έχουν παίξει ρεπορτάζ και οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί ) οτι τα συνεργεία του ΕΛΓΑ έχουν αρχίσει την αυτοψία και την καταγραφή των ζημιών στις πληγέντες περιοχές από την Δευτέρα  30 Μαΐου .Δηλαδή σήμερα που κατέθεσε την ερώτηση έχουν περάσει τρεις μέρες που ξεκίνησαν οι έλεγχοι .

Δεν γνωρίζει ο βουλευτής ???? Η διέφυγε των συνεργατών του ??? 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
Σέρρες, 01/06/2022
                                           ΕΡΩΤΗΣΗ
        Του Κωνσταντίνου Μπούμπα , Βουλευτή Σερρών

          

Προς:   Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων





ΘΕΜΑ: «Καταστροφές από το χαλάζι στα χωριά των Σερρών»


Κύριε Υπουργέ
Καταστροφές προκλήθηκαν από χαλάζι, στις 27/05/2022 σε καλλιεργημένες εκτάσεις του Δήμου Νέας Ζίχνης Σερρών και στην γύρω περιοχή, κυρίως στις καλλιέργειες κερασιών. Για μια ακόμη φορά, οι καιρικές συνθήκες ανατρέπουν τις εισοδηματικές προσδοκίες των κερασοπαραγωγών, λόγω της πρωτοφανούς χαλαζόπτωσης και οι παραγωγοί βρίσκονται σε απόγνωση


Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,


Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Προτίθεσθε να μεριμνήσετε με τις κατάλληλες ενέργειες σας καταλλήλως, ώστε να επέμβει άμεσα ο ΕΛΓΑ προς καταμέτρηση των ζημιών από την πρόσφατη χαλαζόπτωση στις ανωτέρω καλλιέργειες με σκοπό την πλήρη αποζημίωση των πληγέντων καλλιεργητών για όλο το μέγεθος των ζημιών που έχουν υποστεί;
Ο ερωτών Βουλευτής
Κωνσταντίνος Μπούμπας










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.