Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οι 5+2 Σύμμαχοι της παράταξης Φωτιάδη ( ολα τα ονόματα )


 

 

 

Για το ερχόμενο Φθινόπωρο μεταθέτουν  οι παροικούντες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ του δήμου Σερρών τις οποίες εξελίξεις .

Όμως σύμφωνα με τα όσα ψιθυρίζονται στις παρυφές ,κινήσεις γίνονται ,συναντήσεις πολλές υπήρξαν και χέρια (επισφράγισης των συμφωνιών ) δόθηκαν .

Η παράταξη Φωτιάδη μετά από τρία χρόνια οδηγείται σε διάλυση. Την κύρια ευθύνη (η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της παράταξης )την χρεώνει στον επικεφαλής . Ο οποίος αν και  μετά το πέρας των εκλογών του 2019 έκανε γνωστό οτι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος .Δεν ειναι πρόθυμος να ανοίξει τον δρόμο της διαδοχής του .Πλέον και να το κάνει είναι αργά γιατί οι περισσότεροι έχουν διαλέξει τον δρόμο τους . Στα χνάρια λοιπόν του Θόδωρου Μηλίδη ο Στέφανος Φωτιάδης  που παρέμεινε εως το τέλος της θητείας του επικεφαλης διαλύοντας την παράταξη του.

Όπως με πληροφορει ο σμπίρος .Οι   Βασίλης Χρυσανθίδης , Παύλος Καριπίδης , Δέσποινα Ιλανίδου, Χρυσούλα Δρίγκα , Σταλακτη Ηλιόπουλου στις επόμενες εκλογές θα ¨¨παίξουν ¨¨ με την φανέλα της Συμμαχίας Σερραίων .

Ερωτηματικά  ο Σάκης Γάτσιος και η κ Καρασουλτάνη .

Από τους υπόλοιπους 7 .Η κ Μητλιαγκα θα είναι υποψήφια βουλευτής  , ο κ Τερζής έχει ανεξαρτητοποιηθεί , Ο κ Μιχτσόγλου πιθανότατα δεν θα  ξαναείναι υποψήφιος το ίδιο πιθανόν και η κ Καλώτα .Ερωτηματικό για τους κκ Φωτιάδη Γιώργο και Μπουρβανη Ζαχαρία .Ενω και ο επικεφαλής θα αποτελέσει παρελθόν

ΥΓ : Για να δώσω και την βοήθεια του κοινού για να επιβεβαιωθούν τα παραπάνω θα πρέπει να τηρηθούν όροι και προϋποθέσεις  των συμφωνιών και συζητήσεων που έγιναν .Για αυτό και θα βάλουμε ..συνεχίζεται ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.