Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Δήμος Σιντικης : Δημοτικές Εκλογές 2023 και "τοπικισμός"


 
 
 
 
 
 
 
 Επειδή το τελευταίο διάστημα πολλοί μου θέτουν το ερώτημα εάν στις δημοτικές εκλογές του 2023 υποστηρίξω τον εκ Νέου Πετριτσίου ορμώμενο υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Τάτσιο επειδή -αποκλειστικά και μόνο- είναι ΝεοΠετριτσιώτης, έχω να πω πως ουδέποτε έως σήμερα λειτούργησα «τοπικιστικά» και πως δεν θα μπορούσε αυτό να λειτουργήσει ως μοναδικό κριτήριο. Εξάλλου μη ξεχνάμε πως οι «τοπικιστές» συγχωριανοί μου-πολλοί από τους οποίους υπεραμύνονται της συγκεκριμένης σημερινής υποψηφιότητας- στις εκλογές του 2006 (επι καποδιστριακού δήμου Πετριτσίου) δεν λειτούργησαν «τοπικιστικά» υποστηρίζοντας υποψήφιο εκτός Ν.Πετριτσίου στέλνοντας στα «τάρταρα» τον ΝεοΠετριτσιώτη Θεόδωρο Ταλιουρίδη. Άρα κακώς τίθενται τέτοιου είδους διλήμματα. Μπορεί ένας δήμαρχος να στηρίξει και να αναπτύξει έναν τόπο, ακόμη και εάν δεν κατάγεται απο εκεί, αρκεί να το πιστέψει και να λειτουργεί με εξωστρέφεια (δείτε το χάλι του Σιδηροκάστρου απο τον Σιδηροκαστρινό δήμαρχο Δομουχτσίδη πχ).
Έχοντας το θάρρος της γνώμης, εννοείται πως θα εκφράσω δημόσια άποψη για τον συγχωριανό μας, υποψήφιο δήμαρχο που -όπως επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός- του εύχομαι καλή επιτυχία.
 
 
Παναγιώτης Σαββίδης 
Δημοσιογράφος  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.