Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Φώτης Δομουχτσίδης : Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ» – Το 2023 θα είναι ακόμη καλύτερη!


«Ως Δήμαρχος Σιντικής και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «ΡΟΥΠΕΛ 1941 – Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ», θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέδραμαν στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων στις 13, 14 και 15 Μαΐου 2022, οι οποίες στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία και παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου!

Όπως είναι γνωστό, τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν δόθηκε η άδεια διεξαγωγής των εκδηλώσεων, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα, ο καθένας από την πλευρά του εργάστηκε προκειμένου οι εκδηλώσεις «ΡΟΥΠΕΛ 1941- Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ» να πραγματοποιηθούν και πάλι!

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν αθρόα και συγκινητική, γεγονός που μας οπλίζει με δύναμη, αλλά ταυτόχρονα μας δημιουργεί και ευθύνες, ώστε η διοργάνωση του 2023 να είναι ακόμη καλύτερη!

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι! Ραντεβού το 2023!«

Φώτης Δομουχτσίδης

Δήμαρχος Σιντικής

Ταξίαρχος ε.α.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.