Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Δήμος Σιντικής: Έκθεση με τις δημιουργίες των παιδιών των 2ου & 3ου Νηπιαγωγείων Σιδηροκάστρου στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου,


Γέμισε από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών των 2ου και 3ου Νηπιαγωγείων Σιδηροκάστρου το Δημοτικό Μέγαρο το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουνίου 2022.

16 παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου συνοδευόμενα από την Προϊσταμένη & Νηπιαγωγό κα Μαρία Σωζούλη και τη Νηπιαγωγό κα Ευαγγελία Γαλέα και 19 παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου συνοδευόμενα από την Προϊσταμένη & Νηπιαγωγό κα Ευαγγελία Βίσκα και τη Νηπιαγωγό κα Ειρήνη Μπουδουρίδου επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά τις εργασίες τις δικές τους, όσο και των παιδιών των Νηπιαγωγείων Άνω Ποροΐων και Πλατανακίων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης «Φυτεύω και υιοθετώ ένα δέντρο, δίνω ανάσα στη γη».

Πρόκειται για μία εκπαιδευτική δράση ευαισθητοποίησης με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, τη διοργάνωση της οποίας έχουν τα ΚΕΠΕΑ/ΚΠΕ Κιλκίς, Ποροΐων και Ελευθερίου Κορδελιού, σε συνεργασία με τη ΔΔΕ Κιλκίς, τη ΔΠ Δυτικής Θεσσαλονίκης και τις ΔΠΕ και ΔΔΕ Σερρών, καθώς και Δήμους και Δασαρχεία των Περιφερειακών Ενοτήτων Κιλκίς, Σερρών, Σιδηροκάστρου, Θεσσαλονίκης, αλλά και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας.

Τις νηπιαγωγούς και τα παιδιά υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ.Γιάννης Τορουνίδης, ο οποίος τα συνεχάρη για τις ευφάνταστες δημιουργίες τους και παράλληλα τα πρόσφερε γλυκίσματα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.