Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Σιδηρόκαστρο: Εντυπωσίασε η Γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου για τη λήξη της σχολικής χρονιάς ( φωτο )


Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λήξης της σχολικής χρονιάς στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου!

Με μία όμορφη γιορτή, που ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου και πρωταγωνιστές τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, που κατέπληξαν με τις δραστηριότητες που παρουσίασαν τους παρευρισκόμενους, αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά.

 

Την εκδήλωση παρακολούθησε ενθουσιασμένος ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος, που μετά από δύο χρόνια απαγόρευσης λόγω του κορωνοϊού, μπορεί και βρίσκεται πάλι στο σχολείο, όπου φοίτησε και ο ίδιος, για να θαυμάσει από κοντά τη δουλειά δασκάλων και μαθητών. Παράλληλα, ανέφερε πως η αναβάθμιση των σχολικών μονάδων είναι μια από τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Από την πλευρά του τόσο ο Διευθυντής του Σχολείου κ.Δημήτρης Ζωηρός όσο και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κα Ελένη Πλατή, ευχαρίστησαν δασκάλους, μαθητές και γονείς για το έργο που επιτελέστηκε και τη συνεργασία που είχαν κατά την απελθούσα σχολική χρονιά. Ιδιαίτερα, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Σιντικής κ.Φώτη Δομουχτσίδη για την κατασκευή προσθήκης στο δημοτικό σχολείο χώρων υγιεινής, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ.Ζωηρός, καθώς τα παιδιά αναγκάζονταν, ακόμη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, να πηγαίνουν σε εξωτερικούς χώρους υγιεινής.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της γιορτής, τιμήθηκαν και δύο εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτούνται, οι κ.κ. Ανδρέας Γκένιος και Σπύρος Τσαρτσίδης για την προσφορά και το έργο τους στο σχολείο.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ.Μακάριος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ.Γιώργος Τσίντσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Νίκος Ιντζές και πλήθος κόσμου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.