Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών : Δράση ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία


Η 1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών, με στόχο την πρόληψη και προαγωγή της υγείας του πληθυσμού, σχεδιάζει να υλοποιήσει δράση ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία, τι πρέπει να γνωρίζει ο εθελοντής αιμοδότης,, τις προϋποθέσεις, τη διαδικασία αιμοδότησης και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι πολίτες για την αιμοδοσία.
Σκοπός της δράσης, είναι η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού και η εξάλειψη κάθε προκατάληψης, φόβου και άγνοιας σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου και ώρα 09:00π.μ. στον πεζόδρομο της 1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών, Πλατεία ΙΚΑ Πρίγκηπος Χριστοφόρου 25, ενώ θα διανεμηθεί και έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Η εκδήλωση αποτελεί φόρο τιμής στον εθελοντή αιμοδότη και διοργανώνεται στα πλαίσια της καθιερωμένης Παγκόσμιας Ημέρας, που είναι η 14η Ιουνίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.