Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Δήμος Αμφίπολης : Επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων και ειδικών επαγγελματίων του Real Estate


Τουριστικοί πράκτορες και ειδικοί επαγγελματίες του Real Estate από τις γειτονικές μας χώρες Βουλγαρία και Σερβία φιλοξενήθηκαν στην περιοχή μας το τριήμερο 27-29 Μαΐου από γνωστό επιχειρηματικό όμιλο που δραστηριοποιείται στους τομείς κατασκευών και φιλοξενίας-διαμονής, οι οποίοι κατ΄όπιν πρόσκλησης επισκέφτηκαν τον ευρύτερο αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης και το Μουσείο όπου ξεναγήθηκαν από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Βίτσιο Δήμο, ενώ στο σύγχρονο «Κέντρο Διερμηνείας Δήμου Αμφίπολης» τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Φραστανλής, όπου τους έγινε μία ενημέρωση-παρουσίαση του συνόλου του Δήμου μας, προβάλλοντας το πλούσιο ιστορικό, πολιτιστικό και φυσιολατρικό απόθεμα, με την επίδειξη και σχετικής βιντεο-προβολής.
Σκοπός της επίσκεψης η περαιτέρω προβολή του συνόλου του Δήμου μας σε επαγγελματίες του τουρισμού, ειδικά από γειτονικές χώρες που πλέον επισκέπτονται την περιοχή μας κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.