Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Δήμος Σιντικής : Καταγγελουν τον δήμαρχο οτι έφυγε από το δημοτικο συμβούλιο για να πάει για ποτο


 

 

 

 Στον απόηχο της χθεσινής επεισοδιακής ( για πολλοστή φορά ) συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σιντικής .Οπου αποχώρησε η παράταξη του δημάρχου . Ο επικεφαλης της παράταξης ΕΝΩΣΙ Ιωσηφ Παναγιωτίδης καταγγέλλει οτι ο δήμαρχος μετα την αποχώρηση του βρέθηκε σε κατάστημα διασκέδασης όπου όπως γράφει ο κ Παναγιωτίδης  << τα έσπασε >> .

Μεταφέρουμε τα όσα έγραψε ο κ Παναγιωτίδης χωρις τα υιοθετούμε τα όσα αναφέρει .Και αναμένουμε την απάντηση του δημάρχου την οποία θα δημοσιεύσουμε

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Παναγιωτίδης 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ. Μετά την δραπέτευση-αποχώρηση από το ΔΣ του δημάρχου με τους συμβούλους του ( πλήν Νικολάου και Σαββίδη) έγινε η συζήτηση ΜΟΝΟ από την αντιπολίτευση για το θέμα κοπής χόρτων των 550.000 ευρώ που δόθηκαν όπως αναλύσαμε, μεθοδευμένα σε συγκεκριμένη εταιρία.
Αρχικά νομίζαμε ότι έφυγε από ντροπή για να μην τα ακούσει. Κάναμε λάθος. Ο άνθρωπος είχε πρόγραμμα και του το χαλάσαμε. Τα έσπαγε σε μπαράκι της περιοχής όπως ο ίδιος ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. ( Δεν ξέρουμε ποιός πλήρωσε τον λογαριασμό για τα σπασμένα πιάτα αλλά γνωρίζουμε ποιοι θα πληρώσουν τις 550.000 ). Στην Σιντική ο φευγάτος δήμαρχος μας ξεναγεί στον πάτο του βαρελιού και συνεχώς ανακαλύπτουμε καινούργια όρια !!! Λίγα μέτρα από το εν λόγω μπαράκι, ιδιοκτησίας του προέδρου του χωριού, η εικόνα σήμερα είναι όπως στην φωτο. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος χορεύει….!!!Πόσα είπαμε για τα χόρτα;;; 550.000 ευρώ ; Και λίγα βάλατε !!!

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.