Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Δήμος Σιντικής : Αλλαγές στις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων


Με απόφαση του ο δήμαρχος Σιντικής  Φώτης Δομουχτσίδης Τροποποιεί την με αριθμό 330/2021 απόφαση του για τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων 

ως εξής:
1) Μεταβιβάζει στον Αντιδήμαρχο Σαββίδη Παναγιώτη τις αρμοδιότητες Τεχνικών έργων και συγκεκριμένα το υπό στοιχείο 1 (πλην των θεμάτων που άπτονται της Πολεοδομίας) καθώς και τα υπό στοιχεία 2,5,6,7,8,9,10 της περίπτωσης Ε της παραπάνω αναφερόμενης απόφασης και ορίζεται καθ ύλην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και κατά τόπους αρμόδιος Αντιδήμαρχος των Δ.Ε. Σιδηροκάστρου, Αγκίστρου, Αχλαδοχωρίου και Προμαχώνα.

2) Ορίζει τον αντιδήμαρχο Ζαπρίδη Ευστάθιο καθ ύλην Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας με τις αρμοδιότητες του υπό στοιχείου 1 (θεμάτων που άπτονται της Πολεοδομίας) καθώς και των υπό στοιχείων 3, 4 και 11 της περίπτωσης Ε της παραπάνω αναφερόμενης απόφασης.

Ως προς τα υπόλοιπα εξακολουθούν να ισχύουν οι 330/2021, 333/2021 και 414/2021 αποφάσεις Δημάρχου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.