Τρίτη 31 Μαΐου 2022

ΚΚΕ Σερρών : Συνάντηση Παφίλη με την διοικηση του Επιμελητηριου


Ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο τον βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη
Τον βουλευτή και μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Θανάση Παφίλη υποδέχτηκε την Κυριακή 29 Μαΐου στο Επιμελητήριο ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που είχε ο βουλευτής κατά την παρουσία του στις Σέρρες.
Η κουβέντα επικεντρώθηκε στις σοβαρότατες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις λόγω της ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης, με τον κ. Γιάννακη να ενημερώνει τον κ. Παφίλη σχετικά με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το Επιμελητήριο για τη λήψη μέτρων στήριξης των επαγγελματιών. Μάλιστα ενεχείρισε στον βουλευτή φάκελο με όλες τις δράσεις και τις προτάσεις του Επιμελητηρίου.
Τον κ. Παφίλη συνόδευαν στελέχη του Κ.Κ.Ε. ενώ στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» και ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς καθώς και εκπρόσωποι Σωματείων της Ομοσπονδίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.