Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Δήμος Νέας Ζίχνης : Πρόσληψη ειδικου συνεργάτη δημάρχου


 


 

 

Ο Δήμος Νέας Ζίχνης καλεί   Τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη με ειδικότητα ΠΕ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.
             Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
1. Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται.
2. Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής και Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το ΤΕΕ σε ισχύ, με ελάχιστη 8ετή εμπειρία από την κτήση του διπλώματος.
3. Κάτοχος Μελετητικού πτυχίου στις  κατηγορίες 09 και 14, Η/Μ και ενεργειακών μελετών.
4. Ενεργειακός Επιθεωρητής κάτοχος άδειας Α΄ τάξης (και των τριών κατηγοριών (α) κτιρίου, (β) συστημάτων θέρμανσης και (γ) συστημάτων κλιματισμού), εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ενεργειακών Ελεγκτών και Επιθεωρητών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).
5. Αποδεδειγμένη εμπειρία σε Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ βαθμού  τουλάχιστον 6μηνης διάρκειας.
   Η επιλογή θα γίνει από τον Δήμαρχο, ο οποίος θα αποφασίσει, κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του/της προσλαμβανόμενου/ης (παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007). Ο/Η προσληφθείς/είσα θα υπογράψει σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία δεν

μπορεί να είναι μεγαλύτερη από τη θητεία της δημοτικής περιόδου, εντός της οποίας θα προσληφθεί.
   
   Οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά στα γραφεία του Δήμου Νέας Ζίχνης Σερρών στην αρμόδια υπάλληλο, Γιαννακίδου Όλγα, (τηλ. 2324 3 50618) ή να την αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Κατάστημα Νέας Ζίχνης, Τ.Κ. 62042, Νέα Ζίχνη, υπόψη κας Όλγας Γιαννακίδου.

    Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (05) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας, σε ημερήσια τοπική εφημερίδα ή της ανάρτησής της στο πρόγραμμα Διαύγεια, ή στην ιστοσελίδα του δήμου, καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Νέας Ζίχνης. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και  εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
      
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.