Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Δήμος Βισαλτιας : ¨¨ Έχασε ηρωικα μαχόμενος ¨¨ ...... ο δήμαρχος


  

 

 

 

Εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας έγιναν το περασμένο Σάββατο 14 Μαίου .Ώς γνωστόν την προεδρία διεκδίκησε χωρίς επιτυχία ο δήμαρχος Βισαλτίας 

Μεταφέρω το σημερινό άρθρο της Εφημερίδος Σερραικο Θαρρος 

Δεν φυγομάχησε ο Δήμαρχος Βισαλτίας

Έδωσε τη μάχη στις εκλογές του ΣΔΙΠΕ. Διεκδίκησε το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη την προεδρία του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας απέναντι στην απερχόμενη διοίκηση. Οι εκλογές έγιναν στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Το εκλεκτορικό σώμα είναι τα 83, μέλη πόλεων που έχουν ιαματικά λουτρά στην Ελλάδα. Στις εκλογές επανεξελέγησαν ο ο Πρόεδρος Σταμάτης Γαρδέρης, δήμαρχος Κύθνου και ο αντιπρόεδρος Αντώνης Γκουντάρας, δήμαρχος Αγιάς Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε ο Θανάσης Μασλαρινός γνώριζε τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Θέλησε όμως με την συμμετοχή του στις εκλογές να στείλει το μήνυμα της διεκδικητικότητας και αποφασιστικότητας. «Καμία μάχη δεν είναι χαμένη, χαμένος είσαι όταν δεν βγαίνεις μπροστά να διεκδικήσεις το καλύτερο για το Δήμο σου» έλεγαν στη στήλη οι συνεργάτες του. προσθέτοντας ότι ο δήμαρχος Βισαλτίας δεν δίνει μάχες εκ του ασφαλούς.

 Δ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.