Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Σέρρες : Ας γίνουν τα πράγματα καλύτερα

 


 

 

Μερικές φορές κάποιες μικρές παρεμβάσεις στους δρόμους της πόλης δείχνουν την ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής για να «γίνουν τα πράγματα καλύτερα» στη ζωή των δημοτών.
Η αντικατάσταση της παλιάς, φθαρμένης κι όχι τόσο διαφωτιστικής πινακίδας στο δρόμο που οδηγεί στην Ακρόπολη των Σερρών,  με μία ολοκαίνουρια και μάλιστα στα χρώματα (σσ πλαίσιο), που χαρακτηρίζουν Αρχαιολογικούς και Τουριστικούς Χώρους, ήταν η αιτία που στάθηκα να περιεργαστώ τις σημάνσεις και να σκεφτώ ότι κάτι τέτοιες μικρές πινελιές έχουν τη δική τους σημασία κι αξία.
Ο επισκέπτης οδηγείται πια με ασφάλεια στον τόπο, που επέλεξε να δει μέσα από αυτήν την αντικατάσταση μιας και μόνο πινακίδας.
Οι Αντιδήμαρχοι πρέπει να έχουν τις κεραίες τους υψωμένες και καθετί «στραβό, άσχημο κι ανάποδο» να το διορθώνουν. Κάτι τέτοιο το κάνει ορθά και συστηματικά ο Αντιδήμαρχος Έργων, Γιώργος Νυκτοπάτης.
Κείμενο/Φωτό : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος-Δημοσ/φος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.