Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Σέρρες : Η χαμένη γαλάζια σημαία.. οι δικαιολογιες της αντιδημάρχου και το ¨¨τρολάρισμα ¨¨ της Ελένης Μωραίτη


 

 

 

 

 Τους λόγους για τους οποίους δεν κατάφερε ούτε φέτος ο δήμος Αμφίπολης να εξασφαλίσει γαλάζια σημαία για την παραλία Κερδυλίων.Εξήγησε η αντιδήμαρχος κ Πατσια η οποία μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μωραίτη στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ .Αν και όπως είπε << σε ότι αφορά την ποιότητα των νερών τηρούνταν τα κριτήρια η σημαία χάθηκε για κάποιες μικρές λεπτομέρειες >> .Τώρα ποιες ήταν οι μικρές λεπτομέρειες σύμφωνα με την αντιδήμαρχο.

1. Πίνακας ανακοινώσεων 

2. Έλλειψη του απαιτούμενου ναυαγοσωστικού υλικού

3.Ελλείψεις στο Κιβώτιο πρώτων βοηθειών .

 Η δημοσιογράφος ρώτησε ποιες ήταν οι ελλείψεις κατά τον έλεγχο .Για να λάβει την απάντηση οτι ο έλεγχος δεν γίνεται με επιτόπου αυτοψία , αλλά από τις φωτογραφίες που έστειλε ο δήμος .Βέβαια η δημοσιογράφος που όλα αυτα τα χρόνια διακρίνεται για το ¨¨θανατηφόρο χιούμορ ¨¨ με το οποίο σχολιάζει τα τεκταινόμενα .Αναρωτήθηκε αν θα μπορούσαν να στείλουν φωτογραφίες από κάποια όμορη παραλία που πήρε άδεια ή γιατί δεν βρήκαν κάποιο καλό φωτογράφο .Για να λάβει την απάντηση οτι αυτο δεν γίνεται γιατί έχουν παρέλθει οι προθεσμιες .

Τώρα για να μπούμε και επι της ουσιας .

1. Περαν των όσων αναφέρθηκαν ο δήμος συμπληρώνει και ένα ερωτηματολόγιο ( το οποίο υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης ) και ότι δηλώνεται αν υπάρξει καταγγελία γίνεται έλεγχος και οποίος το υπογράφει έχει συνέπειες αν τα όσα απαντήθηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα .

2. Η αντιδήμαρχος δεν ανέφερε αναλυτικά ποιες ήταν οι λεπτομέρειες .Γιατι στα έντυπα που στέλνονται υπάρχει αναλυτικός κατάλογος τόσο για το κιβώτιο πρώτων βοηθειών ( τι πρέπει να έχει )  όσο και για το ναυαγοσωστικό υλικο ( βάρκα , εξέδρα ελέγχου κ.λ.π ) .

Υπήρχαν όλα όσα ζητούνταν ??? Γιατί αν δεν υπήρχαν κάποιοι έχουν ευθύνη που κατέθεσαν ένα ελλειπή φάκελο όποτε δεν φταίει η επιτροπή αλλά ο δήμος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.