Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Σέρρες : Βράβευση των παιδιών των μελών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Μετά από δύο χρόνια αναβολών λόγω της πανδημίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών «Ο Εμ. Παπάς» βράβευσε τα παιδιά των συναδέλφων εκπαιδευτικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τα ακαδημαϊκά έτη 19-20 και 20-21.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 στα “Αστέρια” και την τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι. Ανάμεσα τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης πατέρας Νεκτάριος, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων κα Φωτεινή Αραμπατζή, οι βουλευτές Σερρών Θ. Λεονταρίδης και Λ. Αβραμάκης, εκπρόσωποι των Βουλευτών Κ. Καραμανλή και Κ. Μπούμπα, ο αντιπεριφερειάρχης Κέντρ. Μακεδονίας Π. Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερραίων Α. Χρυσαφής και πλήθος αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του τόπου μας.

 https://epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.