Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Ήρθες 2ος Θεόφιλε

 


 

 

 Μεγάλες οι ζημιές στις καλλιέργειες κερασιών στην Αναστασια προκάλεσε ή σφοδρή χαλαζόπτωση  .Οι γαλάζιοι βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή και Θεόφιλος Λεονταρίδης με αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσαν οτι παρενέβησαν στις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ ώστε να υπάρξει άμεση καταγραφή των ζημιών .

Σε οτι αφορά την αντίδραση η κ Αραμπατζή προηγήθηκε του κ Λεονταρίδη .Άλλα εμείς έχουμε την απορία αν δεν παρενέβαιναν οι βουλευτές ο ΕΛΓΑ δεν θα ερχόταν να καταγράψει τις ζημιές ???

 Το πότε θα πληρωθουν οι αγρότες μπορει κάποιος να τους το πει ???

 Αραμπατζη Φωτεινή  28/5

Με το ξέσπασμα της καταστροφικής χαλαζόπτωσης που έπληξε την περιοχή του Δήμος Νέας Ζίχνης αλλά και άλλες περιοχές της ΠΕ Σερρών επικοινώνησα με τον Υπουργό ΑΑΤ Georgios Georgantas προκειμένου να τον ενημερώσω για την κατάσταση. Ο Υπουργός έδωσε εντολή στον υπηρεσιακό μηχανισμό του ΕΛΓΑ να ενεργήσουν αμέσως σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.
Σε συνεχή επικοινωνία και με την διευθύντρια του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Θεσσαλονίκης κ Λίτσα Λαχουρά
 
Λεονταρίδης θΕΌΦΙΛΟς  30/5

  Γι αυτό και ο Θ. Λεονταρίδης επικοινώνησε με τον ΕΛΓΑ και τις υπηρεσίες του, για να γίνει άμεσα η καταγραφή των ζημιών και επειδή τις επόμενες ημέρες αρχίζει η συγκομιδή των κερασιών και δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η σωστή και δίκαιη εκτίμηση των πληγέντων καλλιεργειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.