Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Παρεμβάσεις στην παραλία Οφρυνίου - Τουζλας με χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.


Έργων συνέχεια με παρεμβάσεις και στο παραλιακό μέτωπο της Δ.Ε. Ορφανού Δήμου Παγγαίου ΠΕ Καβάλας γνωστής ως παραλία Οφρυνίου - Τουζλας με χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Τις προηγούμενες δεκαετίες, προτού σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη ο τουρισμός, ένας αγαπημένος και κοντινός προορισμός για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας ήταν η παραλία της Τούζλας. Σήμερα η περιοχή αποτελεί πολυσύχναστο θέρετρο το οποίο εκτείνεται κατά μήκος μεγάλης αμμουδερής παραλίας.
«Η Παραλία Οφρυνίου αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό, διότι η γεωγραφική της θέση είναι τέτοια, ώστε η χρονική απόσταση από την Καβάλα είναι μόλις 15 λεπτά, 30 λεπτά απέχει από τη Δράμα και τις Σέρρες και λιγότερο από μία ώρα από την Θεσσαλονίκη», όπως τόνισε και ο δραστήριος δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης του οποίο το ώριμο αίτημα προς τον Υπουργό ικανοποιήθηκε και σύντομα μάλιστα θα δημοπρατηθεί .
Η εύκολη προσβασιμότητα και η σύνδεση της περιοχής με την Εγνατία Οδό δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη και για ημερήσιες εκδρομές στα γύρω μέρη που έχουν έντονο ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον.
Ένα πλήθος σημαντικών αναπτυξιακών έργων , τα οποία θα δώσουν ώθηση στον τόπο μας, και τα οποία θα χαρακτηρίζονται από όρους ποιότητας και ασφάλειας συνεχίζονται 😉
«Έλα στη Τούζλα να αλλάξεις τον αέρα σου, να χαρείς το καλοκαίρι και ό,τι τραβάει η ψυχή σου, ενώ κοντά είναι και η Αμφίπολη με τα αρχαία της» όπως αναφέρει μεταξυ άλλων και το νέο ποντιακό τραγούδι με τον Στάθη Νικολαΐδη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.