Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Δήμος Βισαλτίας : ¨¨Ένα ένα τα βαγόνια της υποτιθέμενης επανεκλογής έχουν εκτροχιαστε騨¨¨


 
 
 
 
 
Επανακάμπτει δριμύτερος ο Αστέριος Δουβίτσας ο οποίος εξαπολύει τα βέλη του στην δημοτική αρχή του δήμου Βισαλτίας .Κατηγορώντας την για ολιγωρία σε θέματα υγείας
Η ανάρτηση του κ Δουβίτσα  
 
Αν και ελαφρώς αργοπορημένα Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ευημερία και επιτυχίες.
Επειδή φύγαμε από τις ημέρες των εορτών και σιγά σιγά απομακρυνόμαστε από το πνεύμα των εορτών εμείς για ακόμη μια φορά σαν δημοτική αρχή μένουμε πολύ πιο πίσω από την οργάνωση την θωράκιση και τη βοήθεια για τους συμπολίτες μας στο θέμα της πανδημίας. Τι και αν έχουμε κάνει αποδοχές χρημάτων, τι και αν δεν κάναμε προτάσεις και παρεμβάσεις στου κουφού την πόρτα ή διώχνεις τον κουφό ή παίρνεις την πόρτα του. Άλλοι δήμαρχοι και δημοτικές αρχές εξασφαλίζουν μοριακα τεστ οργανωμένα και σε χαμηλή τιμή εμείς γιατί όχι? Έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα και αυτό απλά μας ξέφυγε? Ή είναι στα πλαίσια της μηδενικής οργάνωσης και στο ίδιο μοτίβο με το σταθμό του ΕΚΑΒ της Τερπνης? Καμία αναβάθμιση στο τμήμα υγείας της περιοχής καμία ενημέρωση κανένα όραμα. Μην τυχόν κύριε δήμαρχε μας πείτε ότι επειδή αλλάξατε τις θέσεις μεταξύ σας είναι μπερδεμένοι οι αντιδήμαρχοι σας και δεν μπόρεσαν να προετοιμαστουν γιατί είναι φθηνή δικαιολογία. Ένα ένα τα βαγόνια της υποτιθέμενης επανεκλογής σας έχουν εκτροχιαστει απομένει μόνο αν θα μπορέσετε επιτέλους να φτάσετε και στον τελευταίο σταθμό. Ακόμη και αυτό φαντάζει δύσκολο. Για τα υπόλοιπα θέματα που παραμένουν άλυτα θα διαβάζετε και θα ακούτε τις παρεμβάσεις μας ένα την εβδομάδα έτσι για να έχει μία εικόνα ο κόσμος και μήπως ξυπνήσουμε την ανθρώπινη ευθυξια σας τυχόν κάνετε κάτι για τον τόπο μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.