Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Παίζουν χωρις αντίπαλο ...αλλα τα ¨¨αυτογκολ πέφτουν βροχή ¨¨¨


 

 

 

 

Στο αυτοδιοικητικό γήπεδο η δημοτική αρχή του Δήμου Σερρών  συνεχίζει τα «αυτογκόλ», παρότι ο δρόμος της  είναι ανοικτός και ουδείς αντίπαλος- ανταγωνιστής  φαίνεται να την απειλεί σε επίπεδο Δ.Σ. Σερρών.

Ο δήμαρχος επέρριψε ευθύνες στους συνεργάτες του για το λάθος να οριστεί αντιδήμαρχος πρόσωπο που κατείχε  θέση στο προεδρείο του Δ.Σ. Σερρών.

Όμως η δομή του Δήμου ( διοικητική, συνεργατών κρυφών και φανερών), πρέπει να είναι σε συνεχή εγρήγορση για να αποφεύγονται οι κακοτοπιές.

Ειδικά αυτοί που είναι επιφορτισμένοι να ενημερώνουν για το γράμμα του νόμου τον δήμαρχο, αν ζουν και αυτοί την μαγεία της εξουσίας τότε φαινόμενα σαν αυτά της καθαίρεσης Μερετούδη θα συμβούν και στο μέλλον.

Κρίμα γιατί τα θετικά σχόλια από τον στολισμό της πόλης ( ήταν ευρωπαϊκός κατά πολλούς, ανεξαρτήτως κόστους) εξανεμίστηκαν από τη γκάφα της δημοτικής αρχής που έσκασε ακριβώς μόλις έπεσε η αυλαία των Χριστουγέννων. Ας συμμαχήσει λίγο η δημοτική αρχή με την σοβαρότητα, το μέτρο και την προσεκτικότερη μελέτη κινήσεων και αποφάσεων.

Το είχαμε γράψει και άλλη φορά. Η βιασύνη, οι κινήσεις  φάστ- τράκ   είναι κακοί σύμβουλοι.

Δ.Ν.

https://sertharros.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.