Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου : Κουράστηκα, βαρέθηκα, αηδίασα!


«Κουράστηκα, βαρέθηκα, αηδίασα! Δύο χρόνια τώρα ακολουθώ με ευλάβεια ό,τι μου προτείνουν να κάνω οι ειδικοί. Και τα χέρια μου έπλενα σχολαστικά, και τηρούσα τις αποστάσεις -ακόμα τις τηρώ- και μάσκες φοράω -και μια και δύο και τρεις- και δεν έχω πάει πουθενά... ούτε μια φορά σε μέρος που να απαγορεύεται για να μην κολλήσω ή διασπείρω τον ιό επειδή δεν έχω εμβολιαστεί» δηλώνει σε Instagram Story ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ.




«Τι δουλειές έχω ακυρώσει, τι στα γήπεδα δεν πηγαίνω… Ό,τι ακριβώς μου λένε! Για να βλέπω τι; Για να βλέπω να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο» αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο ίδιος με χαρακτηριστική οργή στο τέλος αποφάσισε να κυκλοφορεί χωρίς περιορισμούς από 1η Φεβρουαρίου  συμπληρώνοντας: «ΟΠΟΙΟΣ έχει τα @ρχ@δια ας έρθει να με μαζέψει...»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.