Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

SERRESBOMB : Απάντηση σε λάθος παραλήπτη κ Τερζή

 


Λάβαμε απάντηση στο σχόλιο μας επι προηγούμενου δελτίου τύπου από τον δημοτικό σύμβουλο κ Τερζή

 

Δημος Σερρών : ¨¨Εχω την απάντηση κάνε την ερώτηση ¨¨¨ 

 

 Επί της ουσίας και θα ξεκινήσουμε από την τελευταία του φράση
<< Το ίδιο πρέπει να γίνεται και με την απουσία και αφωνία>> 

Αν ο κ Τερζής θέλει πράγματι να υπηρετήσει το θεσμό του δημοτικού συμβούλου .Ας αποφασίσει να μιλήσει επί της ουσίας και αν χρειαστεί να ¨¨σπάσει αυγά ¨¨ . Ποιοι και γιατί είναι άφωνοι????? Ποιοι και γιατι είναι ¨¨άποντες ¨¨ . 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βασίλης Τερζής                Προς: Διαχειριστές Blog Serresbomb                                   

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Σέρρες, 07 Οκτωβρίου 2021

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

 

Θέμα: Απάντηση σε σχολιασμό δημοσίευσης «Έχω την απάντηση κάνε την ερώτηση».

 

          Προς τους διαχειριστές του «ανώνυμου» blog με την επωνυμία Serresbomb.

          Έχετε κάθε δικαίωμα να εκφράζετε τη γνώμη σας και να ασκείτε κριτική στα δημόσια τεκταινόμενα, πολύ δε περισσότερα σε πρόσωπα που κατέχουν θεσμική θέση και ιδιότητα.

Όσον αφορά το σχολιασμό στο Δελτίο τύπου με τίτλο «Κατάθεση Ερωτήσεων», που απέστειλα στις 07 Οκτωβρίου 2021, να μου επιτρέψετε:

1ον. Για το θέμα των οικονομικών ενισχύσεων και χρηματοδοτήσεων λόγω Covid καθώς δε και για τον τρόπο κατανομής και επιλογής των δαπανών κ.λ.π, έλαβα υπόσχεση από τον κ. Δήμαρχο πως θα απαντηθεί άμεσα. Δεν έλαβα λοιπόν καμία συγκεκριμένη απάντηση για το θέμα για το οποίο περιμένω απάντηση με γραπτό μου αίτημα από τις 21 Απριλίου 2021.

2ον. Στη δεύτερη ερώτηση ο κ. Αντιδήμαρχος ανάφερε περιληπτικά τη βούληση και το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για τα επικίνδυνα για τη Δημόσια Υγεία και Ασφάλεια κτήρια.

Δεν έλαβα απάντηση για τον αριθμό των κτισμάτων που δήλωσε ο Δήμος Σερρών προς ένταξη στο πρόγραμμα «Κατεδαφίσεις Επικινδύνως Ετοιμόρροπων κτηρίων», συνεργασίας και χρηματοδότησης των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Επίσης δεν έλαβα απάντηση για τον αριθμό των αιτήσεων που κατέθεσε ο Δήμος Σερρών στο πρόγραμμα «Διατηρώ», ύψους 200 εκατομμυρίων από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης, για τη χρηματοδότηση των Δήμων και την επισκευή και αποκατάσταση Ιστορικών Κτηρίων.

3ον Στο θέμα του κτηρίου του Ο.Α.Ε.Δ (έναντι του 2ου ΕΠΑ.Λ), απαντήθηκε πως μόλις εκείνη την ημέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2021, (τύχη αγαθή και σύμπτωση), έλαβαν την θετική απάντηση για την αλλαγή χρήσης από εκπαιδευτήριο (νηπιαγωγεία) σε πολιτιστικό χώρο (πολεμικό μουσείο). 

Όμως το γιατί δεν έχουν προβεί σε ενέργειες τουλάχιστον εξωτερικής φροντίδας και καθαριότητας 20 μήνες τώρα δεν απαντήθηκε.

Τέλος οι ερωτήσεις, οι απαντήσεις, οι τοποθετήσεις και οι παρεμβάσεις που κατατίθενται και λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το θεωρώ υποχρέωση από όλους μας να δημοσιοποιούνται προς ενημέρωση των Σερραίων πολιτών.

Το ίδιο πρέπει να γίνεται και με την απουσία και αφωνία!!!  

 

 

                                                                                                Με τιμή

 

                                                                                          Βασίλης Τερζής

           

    

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.