Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Σερρών : Μετεξεταστέοι ???- Επανέρχονται για τα LED


Πέντε ώρες κράτησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών με αποκλειστικό θέμα την ενημέρωση του σώματος για την αντικατάσταση των λαμπτήρων ηλεκτροφωτισμού . Φαίνεται όμως οτι οχτώ δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν ικανοποιήθηκαν από τις απαντήσεις και επανέρχονται ζητώντας εκ νέου συνεδρίαση του σώματος. Προκειμένου τώρα να γίνει συζήτηση επι της σύγκρισης της πρότασης της δημοτικής αρχής Αγγελιδη και της πρότασης της παρούσας δημοτικής αρχής .Να θυμίσουμε βέβαια ότι η πρόταση της δημοτικής αρχής Αγγελίδη

 είχε ακυρωθεί με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου   μετά την προσφυγή στην δικαιοσύνη μιας εκ των εταιριών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. 

Τώρα πως μπορεί να συγκριθούν είναι ένα ερώτημα 

 Προς

τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

                                                                        Σερρών

                                                                        κ. Κατιρτζόγλου Βασίλειο   

 

Θέμα: "Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου βάσει του άρθρου 3 παρ. 3. ε  του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών"

 

 

Κύριε Πρόεδρε

 

Οι παρακάτω υπογράφοντες δημοτικοί σύμβουλοι, ζητούμε τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, βάσει του άρθρου 3 παρ. 3 ε  του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα "Ερωτήσεις - διευκρινίσεις σχετικά με τα συγκριτικά στοιχεία των δύο προτάσεων Σ.Ε.Α. και Τ.Π.κ.Δ. για το θέμα των led και συζήτηση αυτών με τα νέα δεδομένα", διότι στη σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων τον Ιούλιο 2021 για το θέμα των led, ζητήθηκε από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, να υπάρχουν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την 1 Σεπτεμβρίου 2021 και τα συγκριτικά στοιχεία των δύο προτάσεων Σ.Ε.Α. - Τ.Π.κ.Δ.

Δυστυχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο ο μελετητής, ναι μεν παρουσίασε τα συγκριτικά στοιχεία των δύο προτάσεων, όμως δεν είχαν δοθεί αυτά  προηγουμένως και στους δημοτικούς συμβούλους για να έχουν τον χρόνο να τα μελετήσουν και να θέσουν τους προβληματισμούς και τις ερωτήσεις τους. Τα συγκριτικά αυτά στοιχεία δόθηκαν στις 03 Σεπτεμβρίου 2021 στους δημοτικούς συμβούλους και από τη μελέτη των στοιχείων προέκυψαν σοβαρά ερωτήματα, διότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας διαπιστώνουμε, ότι η πρόταση Σ.Ε.Α. είναι ακριβότερη από την πρόταση Τ.Π.κ.Δ.

Για το λόγο αυτόν και για να μην αιωρούνται ερωτηματικά και "σκιές" για το σοβαρό αυτό θέμα, επιβάλλεται να συζητηθεί  στο Δημοτικό Συμβούλιο, οπωσδήποτε πριν εισαχθεί στην Οικονομική Επιτροπή.

 

Κοινοποίηση:

Σε όλα τα Σερραϊκά Μ.Μ.Ε.

 

                                                                        Οι δημοτικοί σύμβουλοι

  • Αραμπατζής Θεόδωρος
  • Παπαφωτίου Αριάδνη
  • Γεωργούλας Αντώνιος
  • Χαραλαμπίδου Παρθένα
  • Παπαβασιλείου Βασίλειος
  • Γκότσης Ηλίας
  • Χράπας Παντελής
  • Δούκας Γεώργιος

          

πηγή φωτό: https://www.anexartitos.gr

 

2 σχόλια:

  1. Αν θέλεις να πεις την αλήθεια πρέπει να ξέρεις ότι ο διαγωνισμός δεν ακυρώθηκε γιατί οι δύο οικονομικοί φορείς κατέφυγαν σε προσφυγές μεταξύ τους. Δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος που εσύ υπονοείς δηλαδή νομιμότητας. Εξ αλλού αρκετοί διαγωνισμοί ακυρώνονται για τους ίδιους λόγουςκαι επαναδημοπρατούνται.
    Πες και μια φορά την αλήθεια.
    Αν νομίζεις οτι πρέπει να ενημερώνεις τον κόσμο σωστά δημοσίευσε το σχόλιο. Αν και δεν το νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν η "επένδυση" θα σβήσει σε 10 έτη λέγεται επένδυση;.... αγωνία να επενδύσουν οι δημοτικές αρχές προς όφελος των πολιτών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.