Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Σερρών : Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν εμβολιάστηκαν ?????


 

 

 

Πρώτη δια ζώσης ( μετά  από ένα χρόνο  περίπου ) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών . Στην συνεδρίαση συμμετείχαν δια τηλεδιάσκεψης τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι που δεν έχουν εμβολιαστεί καθώς η απόφαση του ΥΠΕΣ  προβλέπει την φυσική παρουσία μόνο όσων έχουν εμβολιασθει. Αν οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουν εμβολιασθει για λόγους υγείας είναι απολύτως σεβαστό .Αν όμως δεν εμβολιάζονται από άποψη τότε υπάρχει ένα ζήτημα .Βεβαίως και είναι προσωπική επιλογή του καθενός να αποφασίσει το τι θα κάνει.

Άλλα τίθεται ένα ζήτημα σε ότι αφορά τον θεσμικό ρόλο που έχουν . Καθώς το δημοτικό συμβούλιο έχει εγκρίνει από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι σήμερα δαπάνες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για μέτρα αντιμετώπισης του κορονοιου ( απολυμάνσεις , γάντια , μάσκες , rapid test προσλήψεις προσωπικού ) .Δεν είναι λίγο οξύμωρο να αρνείσαι οτι υπάρχει η ασθένεια και να ψηφίζεις δαπάνες για την αντιμετώπιση της  ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.