Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Λειπει ο γάτος ..χορευουν τα ποντίκια ????


 

 

 

 Απέχει των καθηκόντων του ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ Γιάννης Δεσποτίδης μετά από χειρουργική επέμβαση στο μάτι. . Αυτό το προσωρινό κενό εξουσίας πιθανόν επιβεβαιώνει την λαικη ρήση <<λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια >> Όπως λοιπόν με πληροφορεί ο σμπίρος κάποιοι υπάλληλοι έχοντες την ευθύνη λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου λειτουργούν κατά το δοκούν. Πρόσφατα λοιπόν υπάλληλος απαγόρευσε την είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση παιδιών αθλητών με την αιτιολογία οτι απαγορεύεται. Στις επίμονες ερωτήσεις ποιος έδωσε την εντολή απαγόρευσης  και αν αυτό είναι εν γνώση του προέδρου ομολόγησε προς όχι .

Αφηνοντας  δεκάδες γονείς  με την απορία ποιος κάνει κουμάντο .Ενω  βέβαια οι γονείς έπρεπε να προσπαθήσουν να εξηγήσουν σε δεκάχρονα παιδιά γιατί δεν μπορούν να αθληθούν

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.