Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Σερρών : ¨¨Άναψε φωτιές ¨¨ ο πρόεδρος .....¨¨¨τις έσβησε ¨¨¨........ο αντιδήμαρχος


Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής  Σιγής ανέδειξε με ρεπορτάζ το ΔΙΚΤΥΟ .Μάλιστα σε συνέχεια του ρεπορτάζ η Μαρία Νάβαλη φιλοξένησε τηλεφωνικά τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ κ Χαλκιόπουλο και τον κ     Αναστασιάδη κάτοικο της περιοχής . Η κουβέντα άναψε καθώς ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ υπεραμυνόμενος των όσων έχει κάνει η τωρινή δημοτική αρχή  στην περιοχή. Τόνισε οτι οι οποίες αντιδράσεις των κατοίκων πιθανόν να υποκινούνται από διάθεση αντιπολίτευσης στην δημοτική αρχή. Αυτό προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του κ Αναστασιάδη  κατοίκου της περιοχής και η αντιπαράθεση συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους .Κάπου εκει παρενέβη και ο αντιδήμαρχος κ Νυχτοπάτης. Οι απαντήσεις του οποίου ¨¨κάλμαραν ¨¨ τον κ Αναστασιάδη και η συζήτηση συνεχίστηκε σε ήπιους τόνους με τις δύο πλευρές να δείχνουν οτι συγκλίνουν και να δίνουν ραντεβου προκειμένου να τα πουν δια ζώσης

1 σχόλιο:

  1. Τουλάχιστον εκεί κάνουν και ρεπορτάζ, γιατί το επιλογές Παρασκευή και Δευτέρα μας έβαλε την συνέντευξη του Χρυσάφη να δούμε. Έλεος ρε παιδιά καταλάβαμε... Είστε με την δημοτική αρχή, αλλά και τόσο λιβανισμα, ποιος σας είπε ότι κάνει καλό στον δήμαρχο; Τον βαρεθηκαμε. Εξάλλου δεν είπε και τίποτα. Μια νεροβραστη συνέντευξη ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.