Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Επιμελητήριο Σερρών : ¨¨Ζεσταίνει τις μηχανές ¨¨ ο Κώστας Βέρρος


Με το χαλάρωμα των μέτρων κατά της πανδημίας και το τρίτο κύμα του covid-19 να μας αποχαιρετά, ο Οικονομολόγος Βέρρος Κωνσταντίνος, επαναδραστηριοποιεί το δίκτυο συνεργατών, που ξεκίνησε να κτίζει πριν έναν χρόνο, με στόχο τον θώκο του Επιμελητηρίου Σερρών.

Αν και οι εκλογές πήραν παράταση για το 2022, ο Οικονομολόγος, που είναι γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους για την μεθοδικότητα του, στοχεύει τα στελέχη της ομάδας, που συγκροτεί να είναι δεμένα μεταξύ τους. Ετσι «ζεσταίνει τις μηχανές» που ήταν στο… «ρελαντί»!!!!  την περίοδο των μέτρων κατά της πανδημίας.

Την περασμένη Τετάρτη (16/6) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση, σε γνωστό cafe στο κέντρο της Νιγρίτας, με περισσότερα από 20 επιχειρηματικά στελέχη, τόσο από την Νιγρίτα, όσο και από την ευρύτερη περιοχή.

Οι καλεσμένοι επικρότησαν την τακτική των συναντήσεων και μάλιστα συμφωνήθηκε, αυτές να πραγματοποιηθούν, το επόμενο χρονικό διάστημα και σε άλλες περιοχές των Σερρών, ώστε την επόμενη, εκλογική χρονιά (2022), το δίκτυο της ομάδας να είναι έτοιμο με εκπρόσωπους, από κάθε περιοχή του νομού.

 

https://www.anexartitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.