Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Προγραμματικη συμφωνία Χρυσάφη - Φωτιάδη ????


  

 

 

Φουντώνουν οι φήμες στην αυτοδιοικητικη Ιερουσαλημ του δήμου Σερρών οτι βρισκόμαστε μια άνασα από την σύναψη προγραμματικής συμφωνίας των παρατάξεων του δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη και  του Στέφανου Φωτιάδη . Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται μετά από τα δύο πρώτα χρόνια της δημοτικής αρχής και την πολύ καλή εως άριστη συνεργασία που υπήρξε .Άλλωστε ουκ ολιγες φορές τοσο ο Στέφανος Φωτιάδης όσο και ο δήμαρχος έχουν μιλήσει για την πολύ καλή χημεία που υπάρχει .Φαίνεται οτι πάμε σε επισημοποιηση της συνεργασίας .Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται περαν της συμφωνίας στην βάση προγραματικών προτάσεων πιθανότατα δημοτικοι σύμβουλοι από την παράταξη Φωτιάδη να καταλάβουν θέσεις ευθύνης στον ανασχηματισμο του Σεπτεμβρίου .

όπως μαθαίνουμε η συντριπτικη πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων των δύο παρατάξεων δεν είναι αρνητικη σε αυτή τη συμφωνία η οποία προβλέπει και την κοινή κάθοδο στις εκλογές του 2023 ( επικεφαλής φυσικα ο δήμαρχος ενω ο κ Φωτιάδης ολοκληρώνει την παρουσία του στην αυτοδιοικηση  ) . Καθώς η κοινή κάθοδος στις εκλογές μπορεί να εξασφαλίσει την εκλογή 24 με 28 δημοτικών συμβούλων . Επομένως θέσεις υπάρχουν για όλους στο επόμενο δημοτικο συμβούλιο . Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορουν ( αν αληθευει το σενάριο και ολοκληρωθει η συμφωνία )  η ανακοινωση αναμένεται τον Αύγουστο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.