Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Τα λάθη πρέπει να αναγνωρίζονται και να διορθώνονται κ πρόεδρε

 


Πριν από δύο μήνες περίπου η ΚΕΔΗΣ προχώρησε στην συνεργασία με το Ινστιτούτο
Prolepsis στην υλοποιηση του προγράματος
«Φιλία σε κάθε Ηλικία». Σύμφωνα με τις δηλώσεις της προέδρου της επιχείρησης κ Παλάζη
«Στόχος μας είναι να ωφεληθούν οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας από όλο τον δήμο Σερρών, οι οποίοι βιώνουν τη μοναξιά. Πρέπει να σταματήσει ο Ηλικιακός Ρατσισμός >>.

Εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελούς επιχείρησης καταγγέλλουν οτι η υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος είναι μια προσωπική απόφαση της προέδρου καθώς δεν ρωτήθηκε το ΔΣ ούτε κλήθηκε να εγκρίνει την δράση. Το ακόμη καλύτερο είναι οτι το πρόγραμμα μέχρι στιγμής καταγράφει παταγώδη αποτυχία , καθώς ουτε ένας ηλικιωμένος εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετέχει στο πρόγραμμα .Επίσης σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση το μόν κέρδος της ΚΕΔΗΣ και των δημοτών είναι τα έξοδα που κάνει η επιχείρηση. Ενω όπως τονίστηκε είναι μια δράση που στην ουσία καλύπτεται από το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι .

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.