Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Τι ψάχνει ο πρώην ????


 

 

 

 

 

 Δριμύτερος επανήλθε ο πρώην δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στα του δήμου Σερρών .Και όπως μαθαίνω αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει καθώς οι παρεμβάσεις του θα είναι πυκνές και πιθανόν επι παντός επιστητού .Μάλιστα όπως ψιθυρίζεται στην αυτοδιοικητικη Ιερουσαλημ ο πρώην δήμαρχος από το περασμένο Φθινόπωρο έχει αρχίσει σειρά επαφών με πολλούς που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την τοπικη αυτοδιοίκηση .Τώρα το γιατί αυτή η θέρμη του κ Αγγελίδη και το τι ακριβώς αναζητεί δεν θα χρειαστεί να κάνουμε πολύ υπομονή για να μάθουμε καθώς στο πρόσεχες χρονικό διάστημα θα γίνουν ορατές οι προθέσεις του.

ΥΓ : Για να μην υπάρξουν παρανοήσεις στο μυαλό του πρώην δημάρχου δεν υπάρχουν σκέψεις για επιστροφή

1 σχόλιο:

  1. Τόση πολύ αγωνία όμως που έχετε όλοι για τον κ. Αγγελίδη δεν λέγεται. Δεν τον αφήνετε ήσυχο τον άνθρωπο. Οτι θέλει μπορεί να κάνει ως πρώην δήμαρχος και νύν ενεργός πολίτης . Για να ασχολείστε τόσο πολύ με αυτόν σημαίνει πάρα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.