Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Σέρρες : Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και δικαιώθηκαν


 Στο βαθύ κόκκινο από σήμερα το πρωί ο δήμος Σερρών και κάποιοι ¨΄φάνηκαν  να εκπλήσσονται ¨¨ .Όμως παρακολουθώντας την Σερραικη επικαιρότητα τις τελευταίες 10 ημέρες θα διαπιστώσουμε οτι τόσο ο υπεύθυνος COVID 19 στο νοσοκομείο κ Καλλινικίδης όσο και ο υπεύθυνος της ιατρικης υπηρεσίας κ Μπαλαξής σε επανειλημμένες δηλώσεις τους ¨΄χτύπησαν ¨¨ την καμπάνα. Καθώς ανέφεραν οτι υπήρχε τις τελευταίες ημέρες ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων , νοσηλευομένων και δια σωληνωμένων στο νοσοκομείο.Μάλιστα ο  κ Μπαλαξης με την ιδιοτητα του περιφερειακου συμβούλου εδω και ένα μήνα έχει κάνει λόγο για μη τήρηση των μέτρων από τους πολίτες αλλά και χαλάρωση των ελέγχων .Σήμερα δυστυχώς για όλους μας οι δύο γιατροί δικαιώνονται στο ακέραιο 

2 σχόλια:

  1. Υπενθυμίζω ότι και στο blog υπήρξαν αναρτήσεις
    έντονου προβληματισμού για τα ΄΄μελλούμενα΄΄...

    Την 25η Μαρτίου...

    ΄΄ΠΕ ΣΕΡΡΩΝ : COVID 19 ANTE PORTAS

    «Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν»...΄΄

    Και την 27η Μαρτίου...

    ΄΄Σέρρες : Αμέριμνοι...συνωστιζόμαστε στην πλατεία΄΄


    apolitic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε καλέ που το είδατε ψέματα είναι, φαϊκ νιούς, αφού όλοι οι ΄΄ ειδικοί των δελτίων στις 8.30΄΄ λένε ότι όλα πάνε μια χαρά επίσης και πολλοί αυτοδιοικητικοί και αντιδήμαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.