Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Δήμος Σερρών : Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ αγνοει τα μέτρα κατά του κορονοιου ???


 Εδώ και περίπου ένα χρόνο οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Σερρών γίνονται με την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης ( 41 μέλη ) .Οι συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής και του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΗΣ γίνονται δια περιφοράς ( 11 μέλη ) .Λόγω της τήρησης των μέτρων κατά του COVID 19.;Oμως η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ με δελτίο τύπου μας ενημερώνει οτι καλεί τους εκπροσώπους  όλων των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου σε σύσκεψη δια ζώσης .'Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου

<< Για αναλυτική ενημέρωση καλείστε να παρευρεθείτε στην ενημερωτική συνάντηση τη Δευτέρα 29 Μαρτίου στις 6 μμ. στον 1ο όροφο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. μέσω ενός (1) εκπροσώπου του Συλλόγου σας.Θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης κατά της διάδοσης του Covid 19.>>>

 Αν δεν κάνουμε λάθος υπάρχει απαγόρευση για συνάθροιση πάνω των 10 ατόμων σε κλειστούς χώρους ( αν έχει καταργηθεί ζητούμε συγνώμη ) .

Επομένως για να γίνεται η συνεδρίαση  έχουν κληθεί κάτω των 10 ατόμων .Διαφορετικα υπάρχει παραβίαση των μέτρων


2 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω την στάση του Χρυσάφη. Η εν λόγω τον έχει εκθέσει πολλές φορές αλλά παραμένει στη θέσης της. Τον Δινάκη για πολύ λιγότερα τον ξύλωσε.
    Αν δεν την αλλάξει γρήγορα θα αρχίσει και ο Χρυσάφης να εισπράττει την φθορά από τα καμωματα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η ζήλεια ήταν ψώρα..καλε βρε κοπελιά θα την φας τη γυναίκα. Εκτός αν είσαι κανένας καλός σύμμαχος που σκας από το κακό σου. Αλέκο η πέτρα έρχεται από μέσα...το ξέρεις άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.