Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Σέρρες : Στο μέλλον η παράδοση των κλειδιών


 Με δελτίο τύπου η ΟΕΒΕΣΣ Σερρών ενημερώνει οτι κατόπιν απόφασης του ΔΣ αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου κινητοποίηση διαμαρτυρίας που περιελάμβανε και την παράδοση των κλειδιών των καταστημάτων που είχαν συγκεντρωθεί μέσα στον Φεβρουάριο. Όπως αναφέρεται η αναβολή γίνεται κατόπιν και της απόφασης της Ομοσπονδίας αλλά και λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ ενημερώνουν τους Αντιπροσώπους της Ομοσπονδίας πως μετά από απόφαση που έλαβαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ στην έκτακτη συνεδρίαση του σώματος στις 24/3/2021, αναβάλλονται για το άμεσο μέλλον οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας που είχαν οριστεί για την 31η Μαρτίου.
Η εν λόγω απόφαση των μελών του Δ.Σ. ελήφθη μετά από προσεχτική στάθμιση των κινδύνων που απορρέουν από την όξυνση της υγειονομικής κρίσης και συνεκτιμώντας την απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ, που επίσης αποφάσισε να κινητοποιηθεί σε ύστερο χρόνο και όταν το υγειονομικό πλαίσιο θα κάνει τις συνθήκες πιο κατάλληλες και ασφαλείς για ανάλογες κινητοποιήσεις.
Να σημειωθεί πως η απόφαση του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ ελήφθη κατά πλειοψηφία, μειοψηφούντος του ανεξάρτητου συμβούλου κου Αθ. Δασκαλάκη, ο οποίος και πρότεινε την πραγματοποίηση της διαμαρτυρίας με την κατάθεση ψηφίσματος, είτε με φυσική παρουσία 2-3- ατόμων από το Δ.Σ. (στον ΕΦΚΑ, στους Δήμους και στην Αντιπεριφέρεια) είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικών επιστολών. Ουδέποτε ωστόσο ο κος Δασκαλάκης δεν ανέφερε την πρόθεσή του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, να προχωρήσει εκ των υστέρων σε κατάθεση καταγγελίας κατά της Ομοσπονδίας και κατά της απόφασης που ελήφθη κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ.
Επίσης τόσο ο Πρόεδρος όσο και το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ νιώθουν την ανάγκη να καταγγείλουν ως απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη την προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του Προέδρου, Σωτηρίου Κοτσαμπά και της ιδιωτικής του επιχείρησης (Ο ΣΩΤΟΣ) με την ανάρτηση ανάλογων, αντιπροσωπευτικών φωτογραφιών σε ειδησεογραφικό blog, όπου γίνεται αναφορά στις αποφάσεις της ΟΕΒΕΣΣ για το ζήτημα των κινητοποιήσεων και επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμη ενέργεια.
Διαβεβαιώνονται τέλος τα μέλη και οι αντιπρόσωποι της ΟΕΒΕΣΣ πως η σημασία και η προτεραιότητα αυτών των κινητοποιήσεων παραμένουν για την Ομοσπονδία αδιαπραγμάτευτες στη βάση της αποδεδειγμένης ανεπάρκειας των οικονομικών μέτρων που έχει εξαγγείλει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση και μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο δε θα σταματήσει να αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των επαγγελματιών.
Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Κοτσαμπάς Σωτήριος Βροντελής Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.