Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Δήμος Σερρών : Το απόλυτο μπάχαλο ατην ΚΕΔΗΣ -


 Κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην ΚΕΔΗΣ καθότι τις τελευταίες ημέρες τα λάθη διαδέχονται το ένα μετά το άλλο .Την Κυριακή 28 Μαρτίου η ΚΕΔΗΣ κάλεσε τους προέδρους των πολιτιστικών συλλόγων που λειτουργούν στα όρια του δήμου σε διά ζώσης συνάντηση .Με ανάρτηση μας είχαμε επισημάνει το λάθος

 Δήμος Σερρών : Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ αγνοει τα μέτρα κατά του κορονοιου ??? 

 Σήμερα με δελτίο τύπου η ΚΕΔΗΣ κάνει το αυτονόητο και αναβάλλει την δια ζώσης συνάντηση. Όμως διαβάζοντας  το δελτίο τύπου έχουμε και νέο ¨¨φάουλ ¨¨ που τους εκθέτει. Καθώς  ένας από τους λόγους που αναβάλλεται η συνάντηση ( όπως αναφέρεται στο δλετίο τύπου ) είναι η μεγάλη συμμετοχή που θα είχε .Δηλαδή στην ΚΕΔΗΣ δεν ξέρουν πόσοι σύλλογοι υπάρχουν???? 

Η προεξόφλησαν οτι δεν θα έρθουν όλοι ???

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ

Μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν  τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων για δια ζώσης συμμετοχή στο κάλεσμα της πρόεδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών κ. Χρυσάνθης Παλάζη - Τσοχατζίδη και προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος μετάδοσης της πανδημίας του covid 19 , καθώς επίσης και για το λόγο ότι ορισμένοι εκπρόσωποι συλλόγων αδυνατούν να παραστούν παρ’ όλο που το επιθυμούν, αποφασίστηκε η ενημέρωση να διεξαχθεί διαδικτυακά σήμερα Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 στις 18.00.

 

 

 

 Από το Γραφείο Τύπου

της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.