Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

ΚΕΔΗ Σερρών : Πολλά τα ερωτήματα για την χρηματοδότηση ψηφιοποίησης της συλλογής Χατζηηλιάδη ?????


  Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν ( σύμφωνα με την δημοτική σύμβουλο Αριάδνη Παπαφωτίου ) για την απόφαση του διοικητικου συμβουλίου της ΚΕΔΗΣ για την <<

Αποδοχή παραχώρησης συλλογής «Αλέξανδρος Χατζηλίας» αποκλειστικά και μόνο για ψηφιοποίηση>>

 

Η κ. Παπαφωτίου Αριάδνη ,ανέφερε ότι «Στο Ιδιωτικό Συμφωνητικό αναγράφεται ότι η ΚΕΔΗΣ θα μπει σε χρηματοδοτικό Πρόγραμμα προκειμένου να εκτελέσει ένα έργο για λογαριασμό ιδιώτη, στον οποίο θα παραδώσει το αποτέλεσμα χωρίς κανένα δικαίωμα επ' αυτού.Δεδομένου ότι στο Συμφωνητικό πουθενά δεν αναγράφεται κάτι για "Δωρεά Συλλογής Αλ. Χ#Ηλία" όπως σημειώνεται στον τίτλο του θέματος, αλλά επίσης δεν διευκρινίζονται και τα παρακάτω: 

1) Από ποιόν θα αμειφθούν ο Μελετητής και οι επιβαλλόμενοι από τον Κύριο της Συλλογής έμμισθοι συνεργάτες, 

2) Πόσους εργαζομένους της θα απασχολήσει στο έργο η ΚΕΔΗΣ και για πόσο χρόνο και 

3) με ποιόν τρόπο θα ωφεληθεί η ΚΕΔΗΣ,αφού δεν θα κρατήσει τίποτε από το έργο που εκτέλεσε, και θεωρώντας ότι το εν λόγω Ιδιωτικό Συμφωνητικό χρήζει τροποποιητικών παρεμβάσεων προς διευκρίνηση των ανωτέρω ζητημάτων, ώστε να δικαιολογείται ο λόγος συμμετοχής της ΚΕΔΗΣ στο αναφερόμενο έργο καθώς και το όφελος για την Δημοτική Επιχείρηση και τον Δήμο Σερρών, ψηφίζω αρνητικά έως ότου γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.