Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Σέρρες : Κοίτα να μαθαίνεις - Διαψεύδουν τον Χαρδαλιά


 Αντιδράσεις προκαλεί η ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά για την ένταξη του δήμου Αμφίπολης στο βαθύ κόκκινο

Δήμος Αμφίπολης : Έκτακτο - Στο ¨΄βαθύ κόκκινο ¨¨ από το Σάββατο 20/3 

Με δηλώσεις του στο ΔΙΚΤΥΟ ο αντιδήμαρχος του δήμου Αμφίπολης Ιορδάνης Παπαδοπουλος . Έκανε λόγο για μια απόφαση που προβληματίζει και εκνευρίζει καθώς όπως είπε είναι ετεροχρονισμένη και στην περιοχή του δήμου την τελευταία εβδομάδα υπάρχει μείωση των κρουσμάτων. Εντύπωση προκαλεί οτι ο κ Παπαδόπουλος ανέφερε οτι η απόφαση είναι αργοπορημένη καθώς όπως είπε πρόβλημα με μεγάλο αριθμό κρουσμάτων υπήρχε προ 10 ημερών .Τα οποία με την λήψη μέτρων από το δήμο ( ενημέρωση , rapid test κ.λ.π ) μειώθηκαν . Μάλιστα εξέφραε την πεποιθηση οτι την προσεχή Παρασκευή η απόφαση θα ιδορθωθει και ο δήμος θα βγει από το βαθυ κόκκινο .

 

1 σχόλιο:

  1. Τα κρούσματα που επικαλούνται αυτή τη φορά οι αιρετοί, είναι εκείνα που καταγράφονται σαν τεστ που διενεργήθηκαν στο νομό Σερρών ή είναι τα πραγματικά, συνυπολογίζοντας και εκείνα που έγιναν στη Δράμα λόγω εγγύτητα αποστασης? Γιατί μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα, δεν είμαστε και πολύ σιγουροι, τόσο για την αντίληψη ορισμένων αιρετών οσο και για τις προθέσεις τους. Το θέμα είναι να μην τους "κάτσει ο μουτζούρης " ή η προστασία της δημόσιας υγείας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.