Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Ώρα να χτυπήσει σιωπητήριο ¨¨


 Στο βαθύ κόκκινο από αύριο το πρωι ο δήμος Αμφίπολης ένας εκ των 7 του Νομού Σερρών . Το περίμενε κανείς ????? Δεν πιστεύουμε. 

Οπότε καλό θα είναι κάποιοι εκ των αρμόδιων της ενημέρωσης για την πορεία των κρουσμάτων του κορονοιου στην ΠΕ Σερρών που έχουν πιάσει στασιδι στα Σερραικα ΜΜΕ να σιωπήσουν και να μιλούν όποτε και όταν πρέπει .Διότι τα γεγονότα και οι επίσημες ανακοινώσεις από την Αθήνα τους διαψεύδουν ..Αυτά προς το παρον ....

2 σχόλια:

  1. Αργά αντανακλαστικά από τας Αθήνας. Η κατάσταση βαίνει προς εξομάλυνση. Ειδικώς για την περιοχή εκεί, το ρεπορτάζ ανάγεται 10-12 ημέρες πριν και το "ζουμί" είναι περισσότερο προς τη Δράμα παρά προς τις Σέρρες. Απόφαση όχι απαραιτήτως λαθεμένη αλλά πάντως προφανώς ετεροχρονισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @8.28 Η Αθήνα αγαπητέ έχει να διαχειριστεί ολόκληρη την Ελλάδα, μη γνωρίζοντας μαλιστα τις ιδιαιτεροτητες του κάθε χωριού. Για παράδειγμα ότι τα χωριά της Αμφίπολης εξυπηρετούνται από τη Δράμα γιατι ειναι πιο κοντά από τις Σερρες και βολεύει και η συγκοινωνία, οποτε για αυτό να άργησε να συνυπολογισει τα κρούσματα.Η Περιφέρεια όμως, δια του αντιπροσώπου της, το ήξερε παρα πολύ καλά, αλλά κοίταζε να θολώσει τα νερά, για να μην αποδώσει ευθύνες, και να χαϊδέψει αυτιά και ψηφοφόρους. Εγκληματικές, ανευθυνες πρακτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.