Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Σέρρες : Οργη και αγανάκτιση στην Ροδόπολη από την δράση Αλγερινού πρόσφυγα


  Οργή και αγανάκτηση προκαλεί στους κατοίκους της τοπικής κοινότητας Ροδόπολης .Η δράση  ¨΄ανηλικου ¨¨ Αλγερινού που φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της περιοχής που λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας προσφύγων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Κ ΜΠΕΛΕΛΗΣ

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος. Αν και η πρώτη μέρα του νέου έτους, σημαδεύτηκε με ένα ακόμα άσχημο περιστατικό στο χωριό μας. Ο γνωστός σε όλους μας πλέον "ανήλικος " Αλγερινος πιάστηκε να περιφέρεται σε δρόμους του χωριού μας με σιδερολοστό προσπαθώντας να σπάσει ή κλέψει αυτοκίνητα και γενικότερα να προκαλέσει φθορές στις περιουσίες μας. Ευτυχώς πιάστηκε εγκαίρως απο αστυνομικούς του Α.Τ. Ποροιων τους όποιους ευχαριστούμε για την άμεση επέμβαση τους. Αλλά και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε εφόσον οδηγείται στον εισαγγελέα και πάλι αφήνεται ελεύθερος; Και η Μ.Κ.Ο. που τους έχει υπό την προστασία της δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να φύγει από την συγκεκριμένη δομή. Παρακαλώ τους κατοίκους του χωριού να προσέχουν διότι δεν γνωρίζουμε πως μπορεί να συμπεριφερθεί κυρίως όταν βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών. Σαν Τοπική Κοινότητα Ροδόπολης, θα προβούμε σε εγγραφή διαμαρτυρία προς την εισαγγελία Σερρών αλλά και προς τον υπεύθυνο της δομής ανηλίκων που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Ρεφανιδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.