Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Μια σύσκεψη ...πολλές αναγνώσεις


 Σύσκεψη την Τετάρτη στο διοικητήριο παρουσία του υπουργού προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη , των δημάρχων του αντιπεριφερειάρχη και εκπροσώπων πολλών φορέων . Το τι συζητήθηκε και το τι ειπώθηκε ή δεν θα το μάθουμε ποτέ ή όπως αποδεικνύεται από τα δελτία τύπου και τις δηλώσεις ο καθένας εκ των παρευρισκομένων επέλεξε να μας κάνει γνωστό ότι πίστευε ο ίδιος ότι ήταν σημαντικό .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ

 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναλυτική συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην Π.Ε. Σερρών. Ιδιαίτερα ο Διοικητής του Νοσοκομείου ανέλυσε διεξοδικά τα δεδομένα των διαθέσιμων κλινών και την κατάσταση των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Ο κ. Μπαλαξής αναφέρθηκε ειδικά στα δεδομένα των ασθενών στη ΜΕΘ, ενώ ο κ. Αναστασιάδης στην προέλευση των κρουσμάτων.
Παίρνοντας το λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε, ότι η συνεργασία όλων των φορέων είναι επιβεβλημένη για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και ότι η στάση όλων όσοι έχουν θέσεις ευθύνης πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Ο Υπουργός κλείνοντας την σύσκεψη απηύθυνε έκκληση προς τους συμπολίτες μας για αυτοπεριορισμό και τόνισε ότι δεν θα υπάρξει κανένα περιθώριο ανοχής σε όλους όσοι δεν συμμορφώνονται.
 
ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ 
 Ο Υπουργός τόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε όσους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα και χαρακτήρισε κρίσιμο το επόμενο 10ημέρο για την πορεία της πανδημίας. Ζήτησε αυστηρή αστυνόμευση και επιβολή προστίμων σε όλους τους παραβάτες. Ζήτησε από τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμβάλουν με το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας και όπου δεν έχει συσταθεί να διαθέσουν προσωπικό του Δήμου.
  Ενώ ο δήμαρχος Σερρών ανέφερε σε δηλώσεις του στα Σερραικα ΜΜΕ οτι έθεσε το θέμα της μετακίνησης στην πόλη των προσφύγων που φιλοξενούνται στην οδμη στο Κλειδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.