Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Τα ¨γύρισε ¨¨¨ο Θόδωρος


Πριν από ένα μήνα περίπου και ενώ ήδη  ο αριθμός των κρουσμάτων στην ΠΕ Σερρών είχε αρχίσει να παίρνει την ανηφόρα ( μετά απο λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και η επιβολή καραντίνας ) . Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Θεόδωρος Ελιόγλου στην εβδομαδιαία παρέμβαση του στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά πάντων

 Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Κορονοιος - ¨¨Δριμυ κατηγορώ ¨¨ κατά πάντων .... από τον Θόδωρο Ελιόγλου 

όμως στην παρέμβαση του την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ( 30 ημέρες μετά ) ο αγαπητός Θεόδωρος στην νέα του τοποθέτηση για το τι έφταιξε έκανε στροφή 180 μοιρών . Καθώς ¨¨έβγαλε ¨¨ από το κάδρο των ευθυνών τους πάντες πλην αστυνομίας  και μάλιστα όχι όπως είπε τους απλούς αστυνομικούς αλλά την φυσική ηγεσία ( χωρίς να ονομάσει ή να διευκρινίσει τι εννοεί .

Εμείς θα δεχθούμε την άποψη του Θεόδωρου η οποία προφανώς θα είναι απόρροια δημοσιογραφικής έρευνας . Καθώς κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του ανέφερε οτι κάνει ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.