Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Αριάδνη Παπαφωτίου : Αίτημα για δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης των δημοτών στις τηλεσυνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.


-Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πρέπει να συνεδριάζει και να αποφασίζει

ερήμην των δημοτών.

--Καταθέσαμε γραπτό Αίτημα: Να εξασφαλισθεί άμεσα η ηλεκτρονική πρόσβαση των Σερραίων στις συνεδριάσεις τις Σώματος, ώστε όλοι από τον υπολογιστή τους ελεύθερα και δωρεάν, να μπορούν να παρακολουθούν τις συζητήσεις και τις αποφάσεις μας.
--Η υποδομή υπάρχει αφού πρόσφατα ψηφίσαμε και χρηματοδοτήσαμε την αναβάθμιση του σχετικού εξοπλισμού.
Παρακάτω το πλήρες κείμενο της παρέμβασής μας.
========================================
Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών
Σέρρες 25/11/2020
ΑΙΤΗΜΑ
κ. Πρόεδρε
Παρακαλώ να εξασφαλίσετε ΑΜΕΣΑ την δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης των συνδημοτών μας στις τηλεσυνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το Σώμα εκ του νόμου συνεδριάζει δημόσια και οι συμπολίτες μας έχουν κάθε δικαίωμα να παρακολουθούν τις συζητήσεις μας και να λαμβάνουν γνώση των αποφάσεών μας επί των θεμάτων της Η.Δ.
Είναι η δεύτερη φορά που προσωπικά διατυπώνω το Αίτημα αυτό (το ίδιο έκανα και στην πρώτη καραντίνα του 2020),
Θεωρώ ότι είναι και Αίτημα της πλειονότητας των συναδέλφων Δημοτικών Συμβούλων, που δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν ικανοποιήθηκε για άγνωστους λόγους.
Ευχαριστώ
Αριάδνη Παπαφωτίου
Επικεφαλής ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.