Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Βασίλης Τερζής : Παραμένω πιστός στον Στέφανο Φωτιάδη


 Σε μια προσπάθεια να διαλύσει τις φήμες περί επικείμενης αποχώρησης; του από την παράταξη Φωτιάδη 

 

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Διαζύγιο ή ¨¨λευκός γάμος¨¨¨ ????

Ο Βασίλης Τερζής με γραπτή του δήλωση προχωρά ένα βήμα παραπέρα και προχωρα σε μια ανακοίνωση ύμνο για τον Στέφανο Φωτιάδη

Δημοσιευουμε την απάντηση σημειώνοντας οτι ο χρόνος θα δείξει αν θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της τετραετιας ισχυροι οι όρκοι πίστης 

 

ΘΕΜΑ: Απάντηση σε πολιτικά σενάρια και χαρακτηρισμούς.

         

Με αφορμή τελευταίες αναρτήσεις σε blocs και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναλύσεις, σχόλια και διαπιστώσεις σε πολιτικές συζητήσεις και «στέκια», λαμβάνω την τιμή και την υποχρέωση να απαντήσω.

Ουδέποτε τέθηκε θέμα και σκέψη αποχώρησης και ανεξαρτητοποίησής μου από την παράταξη «Σέρρας», με αρχηγό τον Στέφανο Φωτιάδη.

Οι σχέσεις μου με τον επικεφαλής, από την προηγούμενη θητεία ήταν και παραμένουν άριστες, βασισμένες στην αλληλοεκτίμηση και σεβασμό. Θεωρώ τον Στέφανο Φωτιάδη, τον αυτοδιοικητικό με τη μεγαλύτερη εμπειρία, ικανότητα και ετοιμότητα, ιδιαιτέρως σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, πλαισιωμένο στην παράταξή του, με το ίδιο ικανούς και άξιους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και πρόσωπα, με διάθεση και όραμα να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Όσον αφορά στις συχνές δημόσιες παρεμβάσεις, διαπιστώσεις, απόψεις, ανησυχίες και προτάσεις μου, οι οποίες ξεκίνησαν από το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο της νέας Δημαρχιακής θητείας και συνεχίζονται αδιάλειπτα, είναι μέσα στο πλαίσιο του αυτοδιοικητικού μου καθήκοντος και ρόλου για τα οποία 889  συμπολίτες μου με τίμησαν και με εμπιστεύτηκαν.

Όσοι γνωρίζουν εμένα και τον χαρακτήρα μου, ξέρουν και περιμένουν τον Βασίλη Τερζή ενεργό, δυναμικό και δραστήριο σε κάθε τομέα που υπεύθυνα αναλαμβάνει και επιλέγει αλλά και του ανατίθεται.

Ιδιαίτερα η ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, από οποιαδήποτε θέση,  απορρέει υποχρεώσεις και ευθύνες που με σεβασμό, αμεροληψία και αίσθημα δικαίου προσπαθώ να τιμήσω σε όλη τη διάρκεια της θητείας και όχι να την ενεργοποιήσω λίγους μήνες πριν τις εκλογές.  

 

 

 

                                                                                              Με τιμή

 

                                                                                              Βασίλης Τερζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.