Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Κόντρα μεταξυ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ ????

Απορία επί της κριτικής των ΝΠΣ¨¨Αγκάθια ¨¨¨αναφέρουν οι φήμες ότι υπάρχουν στις
σχέσεις του Ερασιτέχνη Πανσερραικου με το ποδοσφαιρικό τμήμα το οποίο μετά την άνοδο της ομάδος μετατράπηκε  σε ποδοσφαιρική Ανώνυμη εταιρεία ΠΑΕ.
Το πρώτο δείγμα της ¨¨κόντρας ¨¨ ήταν το άδειασμα της ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη στο θέμα της κατασκευής γηπέδου στην περιοχή του πάρκου της Ομόνοιας καθώς το αρχικό αίτημα αποσύρθηκε κατόπιν παρέμβασης του Ερασιτέχνη με τον πρόεδρο μάλιστα κ Παναγιώτου να φέρεται να δηλώνει άγνοια για το θέμα .
Η απάντηση της ΠΑΕ έρχεται μέσα από την χθεσινή ανακοίνωση για την συνεργασία των ακαδημιών της  ’’Panserraikos FC-Academy’’ αποκλειστικά και μόνο με ιδιωτικό ΚΔΑΠ .Όταν ο Ερασιτέχνης εδω και 15 μέρες ανακοίνωσε την συνεργασία του με τα ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών .

Επίσης σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν αιτία της κόντρας είναι η απόφαση του Ερασιτέχνη να μην επιτρέψει στην ΠΑΕ να χρησιμοποιήσει το λογότυπο του Πανσερραικου για την ονομασια του ιδιωτικου ΚΔΑΠ που δημιούργησε 
 

1 σχόλιο:

  1. Money makes the world go round.
    Όλοι θέλουν να βγάλουν φράγκα από τα οικόπεδα του Δήμου Σερρών, που τους παραχωρήθηκαν τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.